Morhipo modayı yakından takip eden oldukça başarılı bir marka olarak hizmet vermeye devam etmektedir. 2011 yılından itibaren Boyner grubun çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. Morhipo mobil uygulaması ile birçok yeniliğe hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz mümkündür. Ayrıca Türkiye’nin en önemli moda markalarından bir tanesi olan Morhipo ile alışveriş keyfi müşterilerin en çok tercih ettiği alanlardan bir tanesidir. Morhiponun bütün sistemlerine www.morhipo.com adresinden ulaşabilirsiniz. Morhiponun markası, web sitesi, uygulamaları, ürünleri kalitesi bakımından müşterilerin en çok tercih ettiği alanlardan bir tanesidir. Bu kadar geniş alana hitabeden Morhipo ile ilgili müşteri iletişimleri nasıl sağlanacak diye  sorulmaktadır. Müşteri iletişimi de morhipo’da oldukça kolay olmaktadır.

Morhipo İletişimde Kolaylık

Bu kadar başarıya imza atmış olan moda markası Morhipo ile iletişim kurabilmek adına alanlar vardır. Müşteri memnuniyeti ön planda olduğu için müşteri şikayet önerilerinin ulaşabilmesi için iletişim numaraları oldukça önem verilmektedir. Morhipo Çağrı Merkezi ulaşım numaralarını 0850 222 30 90 olarak arayabilirsiniz. Ayrıca herhangi başka bir sorun da faks yardımıyla firma ile iletişime geçebilmeniz mümkündür. Morhiponun iletişim için belirlemiş olduğu mesai saatleri sabah 8 ile 22 arasındadır. Belirlenen saatler içerisinde aradığınız zaman mutlaka Morhipo ile iletişime geçebilirsiniz.

Morhipo İle Karşılaşılabilecek Sorunlar ve Çözüm

Her büyük firma da olduğu gibi Morhipo ile alışveriş yaparken bazı sorunlar ile karşılaşa bilmeniz mümkündür. Bu problemler Kargo işlemleri,, ürün değişimi şikayet veya öneri gibi birçok şey olabilir. Morhipo ile ilgili karşılaşmış olduğunuz her sorunda müşteri temsilcileri size özenli bir şekilde yardımcı olmaktadır. Kendi başına  çözüme kavuşturamayacağınız problemlerinizi çağrı merkezini arayarak konu ile ilgili yardım talep etmeniz konunun hızlı bir şekilde çözülmesi için en önemli adımlardan bir tanesidir. Müşteri temsilcileri özverili ve bilgili bir çalışma sergileyerek sorularınızı en kısa şekilde halletmek için özen göstermektedir. Ayrıca bazı sorularınız var ise de Morhipo canlı destek hattından bu konularla ilgili de yardım alabilirsiniz.

Morhipo Hakkında

Türkiye’nin en önde gelen moda markaları arasında hizmet veren Morhipo ürün çeşitliliği ve ürünlerindeki trendi takip etmesi müşterilerin tercih sebeplerindendir. Ayrıca müşterilerine sunmuş olduğu kampanyaları ile de alışverişin doğru adresi Morhipo dur. Ev eşyaları ve kozmetik ürünleri dışında bütün ürünleri Morhipo bünyesinde bulabilmeniz mümkündür. Ürünlerin hızlı gönderimi için Morhipo İstanbul içerisinde 24 saat İstanbul dışında ise 48 saat sözünü vererek hizmet sunmaktadır. Verilen süreler dışında kargonun ulaşmaması durumunda kargo ücreti firmaya ait olmaktadır. Ürünlerin 15 gün içerisinde iadesi konusunda da müşterilerine kolaylık sunan Morhipo birçok farklı yardım projesinde bulunarak da sosyal alandaki bağlantılarının kuvvetli olduğunu sergilemektedir. Morhiponun bünyesinde bulunan bütün ürünler her zevke ve her cebe uygun şekilde kategorilenmiş olarak satılmaktadır. Sizlerin de ihtiyacı olan herhangi bir konuda Morhipo mobil uygulamasını veya web sitesini ziyaret ederek alışverişlerinizi zevkli bir şekilde yapmayı sağlayabilirsiniz.