Finansbank A.Ş, 1987 yılında Hüsnü Özyeğin’in kurduğu bir bankacılık işletmesidir. Profesyonel bir bankacılık hizmeti sunarak, müşterilerinin akıllı bankacılığı tatmalarına olanak sağlamayı hedeflemiştir. Türkiye’de halka açılan ilk özel sektör bankasıdır. Hisseleri İstanbul Borsa’sında işlem görmektedir. İlerleyen süreçte, 1990’lü yılların başında Avrupa’da ve Rusya’da da yer almıştır. Kart Finans’ı da ortaya çıkararak bu süreçte bankacılık için önemli bir adım atmıştır. Kart Finans, dünya üzerinde taksit yapan ilk banka kartı olmuştur. Her geçen gün büyümeye devam ederek Türkiye’de üst sıralara yükselmiş, dış piyasadan büyük döviz girişi sağlamıştır. Döneminde yurtdışından en çok yatırım alan Türk bankası oldu.

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri

Bankacılık sektöründe müşteri hizmetleri önemli yer tutmaktadır. Çünkü müşteri hizmetleri aracılığıyla sadece sorunlar çözülmez. Birçok işlemi müşteri hizmetleri aracılığıyla yapabilirsiniz. 0850 222 0 900 numaralı QNB Finansbank çağrı merkezi ile iletişime geçerek işlemlerini yapabilirsiniz. Kart kayıp & çalıntı bildirimleriniz ve kart iptal taleplerinizi bu kanal üzerinden yapabilirsiniz. Hesap kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilir ve hesap hareketleri hakkında bilgi alabilir, kredi kartı başvurusu yapabilir veya kredi kartı başvuru sonucu öğrenebilir, döviz kuru bilgileri ile bireysel finansman destek bilgilerini öğrenebilir, kredi kartınız hakkında limit arttırma, limit düşürme veya kredi kartı borç ödeme işlemleri gerçekleştirebilir, kayıp çalıntı ihbarı verebilir, para transferlerini yönlendirebilir, döviz alım satımı yapabilir, fatura ve vergi ödemeleri gibi birçok ödemeyi gerçekleştirebilir, otomatik fatura ödeme talimatı verebilir, şikayetlerinizi bildirebilir veya önerilerde bulunabilirsiniz.

QNB Finansbank Vizyonu

Finansbank sürekli gelişmeyi, dijital yönetimi bankacılıkla buluşmayı hedefleyerek yoluna devam etmektedir. Kart Finans bunun en büyük örneklerinden biri iken Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankası da Finans Bank kurmuştur. Enpara.com, Finansbank kuruluşudur. 1.5 milyonu aşan müşteri kitlesi, masrafsız dijital bankacılık hizmeti görmektedir. Bu durum müşteri memnuniyetini sağlamakta ve her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Bu denli büyük yenilikler ve yatırımların başlangıcını yapan firma, yurt dışında birçok firmanın ilgisini çekmeyi başardı. 2016 yılında Orta Doğu bankacılık bölgesinin liderlerinden olan Qatar National Bank (QNB) tarafından satın alındı ve QNB Finansbank ismini aldı. QND Grup, üçten fazla kıtada 31’den fazla ülkede bankacılık hizmeti vermekteydi. QNB, dünyanın en güvenilir 50 bankası arasında yer alan saygın bir kuruluştur.