Nutella markası, İtalyan çikolata firması olan Ferrero Spa çatısı altında üretim gerçekleştirmektedir. Fındık ve çikolata karışımı ile beraber ortaya çıkan krema Nutella’nın vazgeçilmez lezzetini oluşturmaktadır. 2. Dünya Savaşı sırasında yaşanan kakao sıkıntısına çözüm olarak krema fikri ortaya çıkmış ve Nutella markası da bu fikri değerlendirerek pazar içerisindeki yerini almıştır. Nutella müşteri hizmetleri, Türkiye’de de ürün satışı yapan markanın satış öncesi bilgilendirme ve satış sonrası destek çalışmalarını sürdürmektedir.

Nutella Müşteri Temsilcisi

Nutella müşteri hizmetleri ile iletişim kurmak için 444 73 77 numarasını kullanabilirsiniz. Her gün 09:00 – 17:00 saatleri aralığında Nutella müşteri temsilcisi ile canlı görüşme gerçekleştirebilir, Türkiye’de satışı yapılmakta olan ürünler hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Müşterilerin ürün deneyimini değerlendirmesi ve lezzetini yorumlaması, marka sahipleri tarafından istenen bir davranıştır. Sizler de Nutella marka ürünleri kullandıktan sonra değerlendirmek için Nutella müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz soru, öneri, teşekkür ve şikayet başlıkları adı altında değerlendirilerek incelenmektedir. Yaşanabilecek olası problemlerin çözümü araştırmalar yapılmakta ve olası mağduriyetler giderilmektedir.

Nutella ürünleri hakkında üretimden kaynaklanmayan problemler ile karşılaştığınızda satın aldığınız market veya mağaza ile iletişime geçmelisiniz. Satıcının belirlediği prosedürler geçerli olmaktadır. Üründeki sorun üretimden kaynaklanıyor ise 444 73 77 numarasını tuşlayarak Nutella müşteri temsilcisi ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

Nutella Ürünleri

Nutella markasının temel malzemeleri fındık ve kakaodur. İki ürünün birleşimi sonucunda her yaş kategorisine hitap eden kremalar ortaya çıkmaktadır. Nutella tarafından açıklanan bilgilere göre ürün 7 temel malzemeden oluşmaktadır.

  • %100 pancardan elde edilen Nutella şekeri
  • Sıkılmış taze meyvelerden elde edilen kaliteli bitkisel Nutella Palm Yağı
  • Özenle saklanan ve kavrulan Nutella Karadeniz Fındığı
  • Yerel üreticilerden temin edilen kaliteli Nutella Sütü
  • İçinde özel detayları barındıran Nutella Kakaosu
  • %100 GDO’suz, ay çiçeği çekirdeklerinden veya soya fasulyesinden elde edilen Nutella Lesitini
  • Doğal vanilya baklasına özdeş bir aroma Nutella Vanilyası

Ürünlerde kullanılan ürünler veya öğrenmek istediğiniz diğer bilgiler için 444 73 77 numaralı Nutella müşteri hizmetleri ile iletişim kurabilirsiniz.